maanantai 12. joulukuuta 2011

Vällyjen välissä.
Esimieheni Leena on kaikkien pimeää pelkäävien vilukissojen kuningatar ja käsityöinnostukseni alkumetreillä hän esittikin toiveen neulotusta kuumavesipullon suojuksesta. Kuumavesipullottomassa Suomessa varttuneille kerrottakoon, että suojukseton kumilurtsukka kylkeä vasten aiheuttaa palovammoja ja pelkkään pyyhkeeseen kääriminen ei välttämättä suojaa tarpeeksi hyvin, jos nukkuja sattuu olemaan liikkuvaista sorttia. Syys-lokakuinen päiväretkeni Colerainen pastellivauvasävyiseen lankakauppaan tuotti tulosta ja löysinkin Debbie Blissin ihania kalliita lankoja, joista puolet käytin tähän projektiin. Raidoista olen pitänyt aina, väreistä ja kontrasteista samoin. Joten ihailkaa ja ihailkaa vähän lisää! Mietin myös idean kaupallistamista, joten jos halukkaita kuumavesipulloasiakkaita löytyy, voin tehtailla näitä ihan myyntiinkin (ja ostaa tietty myös kuumavesipullon, kun Suomesta niitä on vaikea saada).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vilukissa-asiakas! Olen aina haaveillut oikeasta ja aidosta kuumavesipullosta. Viestitellään tarkemmin. -R

Anonyymi kirjoitti...

Jo viime talvena koitin metsästää ympäri Tamperetta kuumavesipulloa mutten löytänyt, ja suojuksesta en osannut edes haaveilla! Asiakaslista pitenee siis!

ex-naapurin-T

neitinomad kirjoitti...

No hei, mäpä koitan huomenna ehtiä kirmata kauppaan, meidän lähiapteekissa pelkkä pullo maksaa 6,49 puntaa. Voin tuoda sen tullessani ens viikolla, lennän Tampereelle keskiviikkoiltana ja oon yötä, joten jos oot vielä sillon maisemissa niin vois ehtiä diilaillakin ja jos ei, niin voin jättää pullon velipojan hoiviin Kalevaan. Kuoret voin postitella sitten jälkitoimituksena, ensiapuna voit kääriä vaikka käsipyyhkeeseen tai vanhaan tpaitaan, niin täällä paikalliset tekee.