tiistai 3. tammikuuta 2012

Beanie factory.Santa's little helper underguesstimated the amount of days in December and had Santa had to do a post-Christmas delivery. The pattern is probably the most popular pattern of this winter and no wonder - easy, fairly quick and it looks good!

Maybe I should do one for myself too!

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Tein tuollaisen siskolleni joululahjaksi. Todellakin nopea ja helppo tehdä. Jätin kylläkin tupsun pois!

Sara N. kirjoitti...

oih, onpa kerrassaan hienoja pipoja! menenkin heti huomenna anttilaan ostamaan kyseistä lankaa. :) mulle on tullu nyt joulun alla ihan hirvee neulomis- ja virkkaamisinto ja yritän koko ajan keksiä jotain kivaa käsillä tekemistä. :) tällä hetkellä yritän virkata salomoninsolmuista kolmiohuivia, mutta en tajua, miten siitä tulee kolmio, kun mulla tulee vaan syherö!

neitinomad kirjoitti...

Eija, mun tupsuista tuli edelleen tosi isoja, vaikka pienensinkin kehikkoa joulun alla tapahtuneen jättitupsutapauksen jälkeen. Vähän pienemmällä tupsulla tämä olisi ideaalein, mutta menetteli näinkin. Itse kyllä käyttäisin reunaa kääntämättä, mutta isäntäperheen väki yksissä tuumin väänsi reunan kaksinkerroin heti pipot käsiin saatuaan, joten en ryhtynyt neuvomaan ;) Tänään on iltapuhteena olut tekeillä vielä yksi (viimeinen! kyllästyttää jo!) saman mallin pipo, joskin okrankeltaisesta Kelosta ja siihen ajattelin virkata tupsun sijaan kukan ja ohjetta uhmaten kiinnittää sen hakaneulalla ohimolle, enkä pipon päälle...

Sara N., tervetuloa kutojamummojen joukkoon! :D Salomoninsolmut ei ole mulle tuttuja lainkaan, mutta toivottavasti netistä löytyy apua googlaamalla! Ainakin Käspaikka-nettisivuilla on usein ihan päteviä vinkkejä ja ehkä kirjastosta ja esim. Stitchin' Bitchin kirjoista voisi olla neuvoa? Tämä pipomalli on kyllä ihan todella helppo, kun periaatteessa koko ajan toistuu 2 oikein 2 nurin -kuvio, joka kolmen kerroksen välein siirtyy vaan pykälän vasemmalle. Neulontaintoa!

E kirjoitti...

Kochanie moje!
Ihan pakko kommentoida tänne ekaa kertaa, kun nuo on aivan mahtavia! Oon monesti ihaillut sun ottamia kuvia täällä ja kaikkia sun väkertämiä taideluomuksia.
On ihanaa päästä lukemaan näin innostavaa blogia. Mutta vielä ihanampaa on, että oot niin hyvä tyyppi! Terkkuja meiltä molemmilta sinne pirkkulaan<3
Keep up the good work!

neitinomad kirjoitti...

Hei E, ihanaa kun kommentoit :) Mulla on sellaisia luomuksia puikoilla, että jos niistä joskus jotain tulee, niin sitten olen kyllä itsekin ällistynyt! Tekin ootte huippiksia :) Nyt takaisin koulutukseen, tänään kouluttaudutaan siitä, miten eri tavoilla voi kanssaihmisilleen rakkautta ja kiintymystä osoittaa. Aika huippista sekin! <3

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin just Teemulle sanoin ku tätä kuvaa katoin, et ei tota reunaa kuuluis kääntää! :) Tosin täytyy sanoa että jossain kohtaa kun suunnittelin tekeväni itelleni tota pipoa, ajattelin kutovani resorin pidemmäksi. Sillä tavalla siitä olisi saanut kääntö- ja käyttökelpoisen tähän munkin pallopäähän.

-Ex(!)-apteekintäti N