torstai 20. lokakuuta 2011

Vintagen mekka.


Those of you who didn't know it by now: I love vintage. In this country it is everywhere. And what is even better, the charity shops recognise it as vintage, place it in the vintage section but don't know that they could often add another 0 in their price tags. Happy days!

Coleraine, paikallisten Kokkola (pieni kaupunki isolla keskustalla) oli valloitukseni kohde tänä sateisena aamuna. Pari vapaaehtoista oli lähdössä aamubussilla Derryyn, mikä selvisi minulle vasta kun silmät sikkarassa kömmin tavaroineni alakertaan. Äkkiä takki niskaan ja tyyppien kanssa samaa matkaa bussille, saatiin matkalla vielä yhdeltä tutulta kyyti, luksusta. Happy days!

Köpöttelin kaupungin keskustan edestakaisin, poikkesin useampaankin kakkoskäsikauppaan. Ensimmäisestä mukaan tarttui kahdet tennarit, kolmannesta Ruutille takki ja itselleni Laura Ashleyn mekko. Kuvat eivät tee oikeutta, täällä sataa ja on harmaata, mutta mekko on niin hoikalle tehty, että tästä alkaa laihdutuskuuri! Mekko on priimakunnossa ja takin ja mekon sain mukaani alle 20 eurolla. Happy days!

Pikavisiitillä lankakauppaan löytyi tietoa täysvillaisista perinnelangoista sekä lankoja ja nappeja muutamiin mielessä pyöriviin projekteihin. Kotikaupungin Snip-lankakaupasta löytyi aarteita, joita esittelen ehkä huomenna. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli äidin kanssa viime sunnuntaina melkoinen vintagen mekka ihan mun vanhassa huoneessa, kun käytiin läpi 4(!) jätesäkillistä Aunen vanhoja vaatteita. Koitan saada parhaimmista paloista vaikka matkablogiin esiteltäväks, säkin arvoistaisit näitä löytöjä!

P.S. Mahduin Aunen laihuushameeseen!Ehkä monilla on jokin vaate, jota sovittamalla tietää onko kroppa kondiksessa vai ei. Aunella se oli kokopitkä kirkkaan sininen vakosamettihame hyvinkin korkealla vyötäröllä. Sitä on soviteltu jo vuosia minunkin päälle, ja vaikkei se ehkä sovikaan tyyliini, en raaskiinut pistää sitä kiertoon :)

Ainiin, Apteekintäti N tätä kirjoittelee

neitinomad kirjoitti...

No ehkä mullakin on sit varaa pitää yksi vertailumekko kaapissa :)