sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ja merikin oli sekaisin.


Kävelin auringossa meren rantaan ja vakkarikahvilaan. Merikin oli sininen ja kameran mielestä päivä ja rantahiekkakin sinersi. Mietin, olisiko minusta laittamaan neulomuksia Etsyyn ja sitä, miten ruoho aina vihertää aidan toisella puolella.

Toimintasuunnitelmassani seuraavana on sähköpostien lähettely niin Cambridgen kuin Oxfordinkin yliopistojen vammaistoimistoille ja niille muutamalle Cambridgessa opiskelleelle (suomalais)teologille, joiden yhteystiedot ystäväni minulle välitti.

Yritän vakuutella, että asiat järjestyy kyllä ja että oikeastaan seuraava olennainen pähkinä purtavaksi on asunnonhaku. Haluaisin päätyä saman seurakunnan alueelle Helsinkiin kuin mistä lähdin, jotta paikkani seurakuntaneuvostossa ja kirkkovaltuustossa säilyisi.

Alkavan viikon töihin kuuluu kaksi valtavaa ala-astelaisten päiväretkeä, lasten lukumäärä hipoo kuuttakymmentä kumpanakin päivänä ja iän voi ilmoittaa yhdellä numerolla. Torstaina E. tulee kylään, saan puhua suomea ja olla turisti pitkän viikonlopun ajan.

Ei kommentteja: