tiistai 8. marraskuuta 2011

Kissa pöydällä ja linnut katonrajassa.


jälkeenennen
Viikonloppuna oli vapaata, kulutin aikaa liimaamalla seinätarroja seinälle. Tahdon, että asun paikassa, joka on koti. Viimeistelin myös käsitöitä, Teuvon mummon villaliivikin sai vihdoin napit.

Tänään kuulin huhun viime tiimin vapaaehtoisesta. Me emme olleet oikein samalla aaltopituudella koko kesänä ja mieltäni jäi kaihertamaan kaikki se, mitä ei koskaan selvitetty. Kun palasin, hän oli mennyt. Tämänpäiväiseen huhuun liityin minäkin ja ymmärsin, että kesän tilanne olikin ehkä pahempi, kuin olin ajatellut. Päätin nostaa kissan pöydälle ja lähetin sähköpostin. Nyt vähän jännittää.

Meidän talossa riehuu vatsatauti ja sitkeä, raju flunssa. Pohjois-Irlannin miehet on yhtä jääräpäisiä kuin pohjalaiset ja sen myöntäminen, että on kipeä ja tarvitsee sairaslomaa, on ollut ilmeisen haastavaa. Harmaita naamoja on katseltu useamman päivän ajan ja tänään on toivottavasti koettu aallonpohja, kun sairastaja meni takaisin vuoteeseen ja koko talo kilvan hoivasi niin, että lopulta laitettiin oveen lista siitä, kuka on milloinkin vointia käynyt kyselemässä, että toinen saisi välillä nukkuakin...

Olen pinonnut tavaroita matkalaukun viereen, hautajaisreissu koittaa ylihuomenna.

For the internationals - the "pulloposti" button below means comments, so in case you want to scribble something for me, that's the easiest way. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

nice wall! :) Julia