perjantai 8. maaliskuuta 2013

happy camping :)

Uteliaille tiedoksi, että majoituimme matkaseuran kanssa yhteen Berliinin hipsterhotelleista - Hüttenpalastiin.
Vanhassa tehdaskiinteistössä oli kolme mökkiä ja neljä asuntovaunua sulassa sovussa ja tarjosivat mitä söpömpiä nukkumasoppia väsyneelle matkaajalle.
Me majoituimme ensiyön Heartbreaker-asuntovaunuun ja toisen Alte Palast -mökissä, molemmat oikein hyviä. Asuntovaunu oli oma toiveeni ja pidin siitä ehkä enemmän, siinä oli todellista retkeilyn tunnelmaa.
Palvelu oli erinomaisen ystävällistä ja joustavaa, hyväntuulista ja kielitaitoista. Ensimmäisenä iltana kaipailimme teekupposta ja keittiöfasiliteettien puuttuessa ne meille käytiin keittelemässä sillä välin, kun me istuskelimme ikkunalautasopessamme nautiskelemassa kirjoista ja keskustelusta.
Halli oli yllättävän pieni ja ainoana miinuksena voikin sanoa, että ääni kantautuu tilassa aika hyvin, joten mitään kovin yksityistä siellä ei voi puuhata tai keskustella. ;)
Aamulla odotti tuore croissant ja kahvi juojaansa ja aamiaista saattoi jatkaa hotellin ihanassa kahvilassa.
Tänne menisin uudelleen.

2 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

ei siis mikään häämatkakohde? ;) Mutta kivalta näyttää, reissussa tekisi aina mieli asua nimenomaan kotioloista poikkeavalla tavalla, joten hauskaa, että erilaisia vaihtoehtoja löytyy!

neitinomad kirjoitti...

No sitä mä ainakin mietin ;) Toki majoituin vain kahteen eri majoitusratkaisuun, joten voihan olla että muut pitää ääntä paremmin. Ja jossain siellä on myös hotellihuoneita, mutta mulle ei ihan selvinnyt, että missä ne luuraa!

Mut ehdottomasti suosittelen. Ekana iltana ihmeteltiin, kun minkäänlaista keittiötä ei ollut (saatiin sit teetä henkilökunnalta :) ), mutta sit tultiin siihen tulokseen, että siellä on varmasti haluttu tehdä tietoinen ero hostelleihin ihan senkin vuoksi, että paikka pysyy siistinä ja rauhallisena, kun profiloidutaan enemmän hotelliksi.

Ihan huippumesta, tosi sydämellinen henkilökunta ja hyvät unet :)