lauantai 3. maaliskuuta 2012

Huppeluksissa.

Keuhkoparantolasta päivää!
Tämä neuleluomus valmistui jo ennen Cambridgen matkaa. Kirjaimellisesti, sillä matkaa edeltävänä yönä huhkin pikkutunneille neuleen parissa, nukuin kolmen tunnin yöunet ja yritin viimeistellä lentokenttämatkalla. Kerrottakoon, että Irlannin mutkaiset tiet ja kukkulat, linja-auto, olematon aamiainen ja univaje ei oikein sovellu käsityöharrastukselle. Lopulta saumat ommeltiin lentokentän kahviossa, minkä jälkeen punoin juonen ja salakuljetin parsinneulapaketin mukanani. :)

Ohje ja ohjeen kuvat on vuoden takaiselta Japanin matkalta. Tuttavapiirissä tällaiseen huppuun suostuvia miehiä on melko vähän, joten neulaisin sen itselleni.

Ihailkaa ja ihmetelkää!

Pahoittelen, että ainoat kuvat tuli otettua lentokentän invavessassa, nyt huppu on jo talviteloilla Suomessa. Mekko on Mujin.

4 kommenttia:

jude kirjoitti...

Minulle kyllä kelpaisi :)

neitinomad kirjoitti...

Jude, malli oli aika simppeli ja perulainen ylämaanluomuvillakin yllättävän kohtuuhintaista, joten ei muuta kun ota vaan puikot kauniiseen käteen ;)

Tanssiinan Anne kirjoitti...

Söpöisät huppelukset ja söpöisät mallit, molemmat.

neitinomad kirjoitti...

Tanssiinan Anne, kiitos :) mä tykkään noista japanilaisista malleista (sekä neule- että ihmis-), kun ne on niin linjakkaita ja yksinkertaisen kauniita, sopii hyvin meidän pohjoismaiseen tyyliin myös. Ja näissä neulemalleissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaikki yksityiskohdat mietitty vimpan päälle, saumojenompelutekniikat opetetaan kuvien kanssa ja lopputuloksesta tulee ihanan viimeistelty.